Dagbok den 6 september 2015

Det är en stor dag idag – jag skall åka till Stockholm och fira mitt gudbarns – som också är min systerdotter – examensdag. Det är så roligt att titta i klippboken och hitta så speciella fotografier på starka kvinnor i vår släkt. De har alla inspirerat mig och funnits i mitt liv som goda förebilder. Alla dessa starka kvinnor. Nu vill jag dela med mig dessa bilder till Karin och berätta historien om dem.

Collage till Karins examensdag  2015

Här Karin har du dina starka, goda kvinnliga föregångare.

Vi alla säger Grattis till din examen och önskar dig lycka till i livet.

 

 Lena 0,5 år Karins examenscollage
Mamma Lena 6 mån
150906 Lena 0,8 mån Karins examenscollage
Mamma Lena 1 år
150906 Lena 1 år Karins examenscollage (2)
Mamma Lena 2 år

 

Bloggen om mitt liv som barn på sjukhuset
Moster Ulla-Karin 2 år
kommunikateket uks släktboken del 4 hej pappa Sven 1909_farmor_johanna_med_baby_-_sven
Morfars mor 1909
Mamma Lena 3 år
Mormor Karin 2 år (1916)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *