DAGBOK DEN 13 SEPTEMBER 2014 – det är dagen före val 2014

ag är på väg ner till valboden för sista gången i detta val. Sedan skall jag åka till Viveca som bjuder på eftermiddagskaffe i Lästringe. Skönt att komma bort från stan´ en stund och bara prata och koppla av. Det behöver jag nog mest av allt just nu. Hoppas jag får en av hennes goda kakor till kaffet.!!!!
Det är så många av mina vänner som är trötta efter ett långt valarbete. En del går in i väggen eller sliter ända in i kaklet. Andra ser ledsna ut – och känner sig säkert så också – trötthet gömmer glädje – som jag gör. Titta på kortet på Fb på mig igår framför Boden – Jag ser verkligen sliten ut, men har en glad och tapper, proffsig mask.
Det är OK för jag vet varför och om några dagar har jag vilat upp mig och kan återta min glädje med hjälp av mina vänner och en skön säng.
Toppen.
kommunikateket uks dagboken den 13 september vid_valboden

Slutspurtskramar och tack till alla min Miljöpartivänner. Ingen nämnd så ingen blir glömd! Vilket fantastiskt arbete vi har gjort under hela valkampanjen. Miljöpartiet har varit först på plats vid boden och sist att stänga den på torget. För det är vi världskända i hela Sörmland.
Vi har haft fantastiska program om bl.a. att laga mat, Cityodlingar och gifter i vår föda. Vi har ställt ut förslag om att göra torget och Åkroken till ett sammanhängande grönområde och fått många förslag tillbaka från våra Nyköpingsbor. Vi har visat upp elbilar – Tesslan – och lånat ut trampbilar till alla leksugna barn, vuxna och tonåringar. Vi har haft nattöppet och bjudit på soppa och politiska samtal. Vi har haft uppsökande verksamhet i våra förorter och våra ledande politiker har dessutom deltagit i jättebra politiska debatter på allehanda föreningar, institutioner och företag. Nästan varje dag har det funnits insändare, inlägg utifrån och/eller redaktionella texter av och om Miljöpartiet i Sörmland. Dessutom det viktigaste – vi har pratat politik med, delat ut våra broschyrer och valsedlar till alla som besökt oss på torget. Vi har alltid varit minst två i Valboden. Själv har jag kokat kaffe. Också viktigt.
Är det någon som undrar över att valarbetare är trötta.
I morgon röstar vi och kl 21.00 börjar vår valvaka. Hipp.
LYCKA TILL MILJÖPARTIET.
Redan nästa vecka skall våra ledare börja ta hand om valresultatet på bästa sätt och förhandla fram något som Miljöpartiet kan arbeta med i 4 år. Det är så spännande att vänta på även detta resultat.
LYCKA TILL ALLA VÅRA POLITIKER MED FÖRHANDLINGSANSVAR. Många styrkekramar skickar jag till er och tack än en gång för ett fantastiskt valarbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *