DAGBOK DEN 16 JULI 2014 – förlåt och tack mina duktiga och fantastiska fotografer

Min kamera på mobilen har gått sönder och jag har ännu inte kommit iväg till Telenor för att lämna in den på reparation. Jag är ju så oteknisk så jag måste be mina söner om hjälp med att flytta över SIM-kortet till min gamla mobil under reparationstiden. Och så har jag helt enkelt inte kommit mig för. Jag arbetar ju jämt.
Lj kan jag ju inte störa före lördag. Han regisserar och har premiär på OSS SKÄLMAR EMELLAN med nyskriven musik på fredag på Träffens utomhusscen i Folkets park.
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 3
Repetitionerna är i full gång och man repar på terasser i skärgården, scnen i Folkets park eller på grusplanen utanför teatern, om man vill komma riktigt nära….man kan spela spel också! Fotograf; Nyköpings Stads Teater.
Viktor kommer till min stora glädje på besök på fredag och stannar någon dag, så då får jag nog hjälp av honom. Sedan kan jag fotografera igen. Bra!
Under tiden har jag jag fått använda mig av mina vänners fotografier. Jag har naturligtvis lovat dem att skriva deras namn. Det glömde jag igår. Här kommer deras namn; Monika Lindow har fotat Valkyriabilden och de fina översiktsbilderna på Nyköpingshus. Viveca Kitteridge har fotat alla fina närbilder på mitt ”loppisbord”.
Jag hade tänkt att skriva om allt som hände i lördags runt Nyköpingshus. Så då gör jag det nu; Fotograf än en gång Monica Lindow:
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 5
Teater Sörmland på väg till invigningen av vårt nya kulturhus – Slottsvakten
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 6
Höskörd på Nyköpingshus tak
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 7
Invigning av kulturhuset Slottsvakten
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 8
Vår nyinvigda hamn
kommunikateket uks dagbok den 16 juli 2014 9
Musikcafét på Bryggeriet vid ån
Ha en bra dag och tänk – Det viktigaste först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *