DAGBOK DEN 11 APRIL 2014

Dagen idag har egentligen varit ganska grå. Tvättstugan var bokad till kl 7.00, men när väckarklockan ringde ville jag inte gå upp. Hela kroppen var otymplig och orörlig å då kan man inte lämna sängvärmen. Jag startade som vanligt en inre dialog och övertalade mig själv att rulla ur sängen. Kvart över 7 rullade jag igång min första maskin trots inre motstånd och sedan har det bara rullat på hela dagen. Nu är kläderna vikta, hängda och instoppade i garderober och skåp. För när jag lyssnar på min inre röst – så funkar det – fast faen frestar förskräckligt. Syran fyller år idag. hurra,hurra hurra!

kommunikateket uks dagbok 11 april 2014 familjen - lena firar

Jag firar syrran genom ett litet Collage av gamla fotos från 70-talet 2 bilder – Fest på Betsö – Let´s Dance med Janne Berka Studenten skall firas Nybliven Moster Lena med Viktor Lena bara en gullig tjej Hoppas du har en härlig födelsedag. Kram